Fvdi avdi pcb repair no connect id 03733
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Poland
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Fvdi avdi pcb repair no connect id 03733

    Cześć, mój fvdi to problem z połączeniem z instrumentem dla opel astra g lub vectra c. Gorąco do naprawy. Jak zastąpić ten problem naprawy. Proszę o pomoc.


    Zdjęcia graficzne pcb.

    1.JPG2.JPG

  2. #2
    DK Veteran
    electronistul21's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    galati,romania
    Posts
    380
    Thanks
    108
    Thanked 115 Times in 69 Posts
    Downloads
    47
    Uploads
    3

    Default

    you make syncronize to server?
    Carprog 8.21,xprog 5.55,galletto v54,kess and ktag rework

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Poland
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Nie. Używam na PC offline. I do not know whether I can connect my fvdi to the internet or damage it

  4. #4
    DK Veteran
    electronistul21's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    galati,romania
    Posts
    380
    Thanks
    108
    Thanked 115 Times in 69 Posts
    Downloads
    47
    Uploads
    3

    Default

    please ,write in english.what version you have.If you have 2015 or 2018,need make syncronize to evry 29 day.
    Carprog 8.21,xprog 5.55,galletto v54,kess and ktag rework

  5. #5
    Top Poster

    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    130
    Thanks
    5
    Thanked 24 Times in 24 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Lock 2014 fvdi

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    hello very good guys to all, I wanted to know a little question, I have been offered an abrites commander original machine, only with diagnostic software, without special functions that are those that are bought separately and are so expensive, and my question is if this would work with fvdi software that are complete with special functions.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •