Help Reading 5C0 959 655 AE 5WK44529
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    19
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0

    Default Help Reading 5C0 959 655 AE 5WK44529

    I'm unable to read the chip on this module it either shows a bunch of 0 or FF in Carprog here is my issue in detail:

    1. How do i identify the EEPROM on the board?
    2. How would i know what type of chip it is?
    3. Do i use the Airbag option or the EEPROM option in Carprog (When trying to choose the correct module in carprog airbag option it states that it needs to be updated and i can not use it)


    Also looking for someone out there that can teach me the in and outs on this subject obviously the individual will be compensated.

    Thanks

  2. #2
    DK Veteran
    alex2019's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Crimea
    Posts
    541
    Thanks
    127
    Thanked 283 Times in 260 Posts
    Downloads
    54
    Uploads
    1

    Default

    Quote Originally Posted by igor4375 View Post
    I'm unable to read the chip on this module it either shows a bunch of 0 or FF in Carprog here is my issue in detail:

    1. How do i identify the EEPROM on the board?
    2. How would i know what type of chip it is?
    3. Do i use the Airbag option or the EEPROM option in Carprog (When trying to choose the correct module in carprog airbag option it states that it needs to be updated and i can not use it)


    Also looking for someone out there that can teach me the in and outs on this subject obviously the individual will be compensated.

    Thanks

    it has eeprom 95640, read and post your dump here
    Donít bite off more than you can chew...Donít bite the hand that feeds you...

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    19
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0

    Default

    Which one of these is it? How do you identify the correct eeprom?IMG_7851.JPG

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    19
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0

    Default

    Also im either getting a bunch of 0 or FF in carprog, any idea what im doing wrong?

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •