HELP!!! citroen xsara valeo bsi,vdo dash MILEAGE 999999KM - Page 2
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
  1. #16
    DK Veteran

    Join Date
    Oct 2015
    Location
    HOME
    Posts
    713
    Thanks
    157
    Thanked 335 Times in 188 Posts
    Downloads
    9
    Uploads
    0

    Default

    Hello to all. Check all once again. Do you put back 0ohm resistor?
    Attached Images Attached Images
    IF I HELPED YOU PRESS THE " T " BUTTON

  2. #17
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    54
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default

    maybe anyone has full bsi dump??? not only eprom

  3. #18
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    54
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default

    yes resistor is in place

  4. #19
    DK Veteran

    Join Date
    Oct 2015
    Location
    HOME
    Posts
    713
    Thanks
    157
    Thanked 335 Times in 188 Posts
    Downloads
    9
    Uploads
    0

    Default

    Does the car start? If yes you dont hahe problem in BSI. If no problem in BSI. If car start and dash is not working try other dump in dash, fimd some here and test them in your car. Find instructions for enigma programmer how to connect to BSI not on res.matric but on other ic in board. No pin lift of main cpu.
    IF I HELPED YOU PRESS THE " T " BUTTON

  5. #20
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    54
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default

    car starts, i have allreadi tried original dumps from bsi and dash,but doesnt help...

  6. #21
    DK Veteran

    Join Date
    Oct 2015
    Location
    HOME
    Posts
    713
    Thanks
    157
    Thanked 335 Times in 188 Posts
    Downloads
    9
    Uploads
    0

    Default

    Try other dash dump, not yours, find someone else file.
    IF I HELPED YOU PRESS THE " T " BUTTON

  7. #22
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    54
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default

    i have tried lots of i think i need full bsi dump

  8. #23
    DK Veteran

    Join Date
    Oct 2015
    Location
    HOME
    Posts
    713
    Thanks
    157
    Thanked 335 Times in 188 Posts
    Downloads
    9
    Uploads
    0

    Default

    Hello to all. What tool are you useng to read and write the nec mcu, maybe bad write. Old necprog is made for this mcu and works 100%. I had the same problems 10 years ago with my father picasso, made programmer and write nec resset eeprom file, and good not mine dash file, and till this day the car is ok.
    IF I HELPED YOU PRESS THE " T " BUTTON

  9. #24
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    54
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default

    i am using upa china clone

  10. #25
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    54
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default

    Solved!! changed bsi and wrote mine nec dump with reset. and cluster dump calculated with nyo4

  11. #26
    DK Veteran

    Join Date
    Oct 2015
    Location
    HOME
    Posts
    713
    Thanks
    157
    Thanked 335 Times in 188 Posts
    Downloads
    9
    Uploads
    0

    Default

    Hello to all. Congratulation nahalaz, good work.
    IF I HELPED YOU PRESS THE " T " BUTTON

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •