K-TAG Clon Problem Connexion
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    18
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default K-TAG Clon Problem Connexion

    greetings to you all.
    Is there a solution to this problem ?
    389373869.jpg

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    What ecu you wanna read? Protocol? Power supply?
    Need more informations to help

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    18
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by stephane76700 View Post
    What ecu you wanna read? Protocol? Power supply?
    Need more informations to help
    tnx


    loss of communication between the Ktag and the BOSCH EDC16C34 ECUs BDM MPC mode, Using:
    Positioning frame 14P800ADBO
    Adapter 14AM00T01M
    Ribbon cable 144300T100

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    50
    Thanks
    24
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Hello
    I had a problem with 16cp34 I was asked to connect a 12v power supply and the mass for the connector helped. Also check the connection in the connector ktag <=> ecu in my clone have added two connectors 144300t100 one was damaged

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •