2009 Nissan Quest
Register
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Top Poster

    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    185
    Thanks
    89
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default 2009 Nissan Quest

    Have a 2009 Nissan Quest with HC12 motorola processor. Did you a search but not much on these clusters. Anyone have the pin outs of the back of the board so I can read the miles? I'm using carprog and/or digiprog 3.

    Thanks

  2. #2
    V.I.P. Member
    clusters's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Canada
    Posts
    4,445
    Thanks
    1,096
    Thanked 4,564 Times in 2,687 Posts
    Downloads
    22
    Uploads
    0

    Default

    Why do people rarely post clear pics when asking for help?
    Please DO NOT PM me asking for help.

    Post in the forum, that is what it is here for.

  3. The Following User Says Thank You to clusters For This Useful Post:

    jomberykaso (30th June, 2020)

  4. #3
    Top Poster

    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    185
    Thanks
    89
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by clusters View Post
    Why do people rarely post clear pics when asking for help?
    Hey there clusters. Hope all is well. Didn't think a pic was needed. Took two right now. Hope that helps, thanks.
    Attached Images Attached Images

  5. #4
    V.I.P. Member
    clusters's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Canada
    Posts
    4,445
    Thanks
    1,096
    Thanked 4,564 Times in 2,687 Posts
    Downloads
    22
    Uploads
    0

    Default

    Pictures are crap!

    The BDM pads should be in this are from what I can see.

    pads.jpg
    Please DO NOT PM me asking for help.

    Post in the forum, that is what it is here for.

  6. The Following User Says Thank You to clusters For This Useful Post:

    Marios80 (30th June, 2020)

  7. #5
    DK Veteran
    jomberykaso's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Chillan - Chile
    Posts
    8,751
    Thanks
    2,123
    Thanked 5,721 Times in 4,068 Posts
    Downloads
    361
    Uploads
    0

    Default

    -----------------------
    20200630_130259.jpg
    Please use Thanks and Rep button if I solved your problem.

  8. #6
    Top Poster

    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    185
    Thanks
    89
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by clusters View Post
    Pictures are crap!

    The BDM pads should be in this are from what I can see.

    pads.jpg
    Why so angry!? Lol, just kidding. Idk why I didn't see them. Just looked in my digiprog menu and there's vehicle type Armada HCS12 and Titan HCS12 that I can use. I'll upload the pics of the pads and hopefully that will help someone else.

    Thanks again
    Attached Images Attached Images

  9. #7
    DK Veteran
    jomberykaso's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Chillan - Chile
    Posts
    8,751
    Thanks
    2,123
    Thanked 5,721 Times in 4,068 Posts
    Downloads
    361
    Uploads
    0

    Default

    Mate use Brain.exe, these are standard bdm points, they always will be Bkgd, gnd, reset and vcc. do not expect them to do the work you should do, you must download datashit of that processor in google and you can easily check continuity between the processor and the bdm points.


    Please use Thanks and Rep button if I solved your problem.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •