TomTom Versions and Compatability - Page 2
Register
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
  1. #16
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    45
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    I'm running :
    HTC cruise WM6.1 with TomTom version 7.915 (9196)
    Western europe 8.152 2023 (1,8Gig)
    Benelux 8.15 2023
    Navigon 7 with Q4 maps and lane assists and reality vieuw in landscape modus.
    All on 4 Gig microSD

  2. #17
    Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    14
    Uploads
    0

    Default

    Hi Spottydog I am also using an Ipaq Hx4700 and would like very much to run tomtom 7. did you manage to get a copy and if so could you let me know where. many thanks from a newby.

  3. #18
    V.I.P. soft lad

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    in a house
    Posts
    921
    Thanks
    57
    Thanked 70 Times in 38 Posts
    Downloads
    37
    Uploads
    2

    Default nokia 5800 and tomtom ???

    any one knows if tomtom will run on a nokia 5800 xpress,if what version of tomtom

    thanks...











  4. #19
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Can anyone tell me if the last letters on TT maps (e.g., the 1576 in map version v710.1576) are specific to different versions of TTs, or if they can be used on any TT?

  5. #20
    Newbie
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Unhappy

    Quote Originally Posted by Elric View Post
    any one knows if tomtom will run on a nokia 5800 xpress,if what version of tomtom

    thanks...
    Unfortunatelly the only NAV soft that can work on 5800XM is Garmin. All the other manufacturers have stopped making s60 versions except for Sygic and Navigon, but on the other hand the two are not s60v5 compatible, only s60 3rd. So, go for garmin. I have a good experience with it. The only complaint is about it's UI, but you can get used to it.

    Cheers!

  6. #21
    Newbie
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    There is a version of Sygic over on Ipm*** that runs on the 5800. Just needs signing. Have it running on my mobile right now. Search for the 'Undercode' version.

  7. #22
    Newbie
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    London
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default T-Mobile MDA Compact III WM5

    Hi, I have T-Mobile MDA Compact III with WM5. I have TomTom Navigator 6 running. Is is possible to have TomTom Navigator 7 Map running on version 6? Thanks.

  8. #23
    Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    14
    Uploads
    0

    Default Tomtom 7

    Quote Originally Posted by stevejohno View Post
    Hi Guys, have been running tt-7 for months now on my HP1450 and HP 5550 also instuctions for TT mapshare so you can log into the site and get the weekly corrections if anyone interested I can give you the details.
    Hi hope you can help a newbie to this forum, I have a HP4700 do you know if the version 7 will run on this fine piece of gear. I have version 6 but there doesn't seem to any more map updates and is getting quite dated now.
    Great site for new comers

  9. #24
    Member pug's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    73
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    28
    Uploads
    0

    Default TomTom.Mobile.v6.01.S60v3.SymbianOS9.1.sis

    Can,t find TomTom.Mobile.v6.01.S60v3.SymbianOS9.1.sis in file manager, downloaded maps etc to phone. where do i get it?

  10. #25
    Member Toilet sniffer V's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    74
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Downloads
    14
    Uploads
    0

    Default

    Hi.

    I have a Sony Ericsson P1i. It's supposed to be a 'smart phone' but according to the web it's UIQ3. Anyway, I can install Tomtom 6 and it lets me select the maps and gives me a code for activation. I follow the instructions on my laptop and it wont run the program to get the codes for activation. I've tried loads of different versions and they are all the same. Is there any other way of getting the codes apart from using my laptop?

  11. #26
    Admin Assistant caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    In my Cave
    Posts
    8,256
    Thanks
    38
    Thanked 71 Times in 41 Posts
    Downloads
    55
    Uploads
    6

    Default

    try running the program which gives the activation codes on an XP machines instead of vista..


  12. #27
    Member Toilet sniffer V's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    74
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Downloads
    14
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by caveman_nige View Post
    try running the program which gives the activation codes on an XP machines instead of vista..
    I never thought of that. I only have 1 pc and that has Vista on, short of uninstalling Vista and installing XP are there any other things I could try?

    Cheers Caveman BTW.

  13. The Following User Says Thank You to Toilet sniffer V For This Useful Post:

    kohli (23rd April, 2013)

  14. #28
    Member Toilet sniffer V's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    74
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Downloads
    14
    Uploads
    0

    Default

    I've tried running things in XP compatability mode but still no joy.

    The code I am getting from my phone is ANDSL C2LES

    Is there any other way of getting the code for this as it won't do it on my sh*t laptop.

    Cheers
    Last edited by Toilet sniffer V; 1st September, 2009 at 06:21 PM.

  15. The Following User Says Thank You to Toilet sniffer V For This Useful Post:

    kohli (23rd April, 2013)

  16. #29
    Top Poster
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    159
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Toilet sniffer V View Post
    I've tried running things in XP compatability mode but still no joy.

    The code I am getting from my phone is ANDSL C2LES

    Is there any other way of getting the code for this as it won't do it on my sh*t laptop.

    Cheers
    Send me your .mid file for the map and device code and i ll generate an activation code for you.

  17. The Following User Says Thank You to nevovx For This Useful Post:

    kohli (23rd April, 2013)

  18. #30
    Member Toilet sniffer V's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    74
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Downloads
    14
    Uploads
    0

    Default

    Cheers, how do I send it to you? The device code is the one from the post above.

  19. The Following User Says Thank You to Toilet sniffer V For This Useful Post:

    kohli (23rd April, 2013)

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •