m8s red light, help required
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Top Poster bobfrapples's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    142
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default m8s red light, help required

    hi, i've had an m8s box for a short while now and i successfully managed to flash openelec on it initially...however, it started acting strange so i decided that i would reset the software and then it was being a nightmare after that. would not open repo's in kodi and if it did would fail to install selected addons and was being an all round pain in the neck. i then decided to update the openelec via codesnake to 6.0.3 via the toothpick method and whilst it looked like it was working lovely i have ended up with a bricked box with a red light i have since followed the burnbootcard method which did not work and then the usb burning tool method to unbrick it but that keeps throwing up errors at 1%. have i completely knackered it up or may i be doing something wrong, maybe the wrong files? going round in circles now so thought i would ask the guys here. any help majorly appreciated

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    4
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Sticking that toothpick in couldn't have done any good😉. Thats the trouble when you start messing with things. No doubt I will be in the same position as you next week😄.



    Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

  3. #3
    V.I.P. Member
    DOUGALMCD's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Suburbia
    Posts
    5,679
    Thanks
    1,025
    Thanked 771 Times in 520 Posts

    Default

    These boxes are a minefield as you have to have the correct firmware for certain models and some are clone as well. I assume that you have an m8s s812 try M8S_S812_2GB_26102015 zip file loaded onto sd card. Have read about trying older firmwares to get up and running again. hth

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    9
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    if usb burning tool throwing errors then you loading the wrong firmware.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •