Eurovox EX1000 SL - Page 2
Register
Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 16 to 30 of 76
  1. #16
    Admin Assistant
    satsmo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    6,397
    Thanks Thanks Given 
    318
    Thanks Thanks Received 
    583
    Thanked in
    283 Posts

    Default

    Welcome to the forum. The narration can be turned off via the audio button on your remote.

    The red stickies at the top of the section will help you with firmware and scanning.

  2. #17
    Newbie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    hey..thanks. I really am a newbie to all this stuff.
    satsmo there is no audio button at the top ...theres just four buttons "AUX" "RADIO" "TV" and "ASPECT"

  3. #18
    V.I.P. Member
    badapple's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    REQUEST
    Posts
    2,041
    Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    28 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Kaeza_Sozae View Post
    hey..thanks. I really am a newbie to all this stuff.
    satsmo there is no audio button at the top ...theres just four buttons "AUX" "RADIO" "TV" and "ASPECT"
    Hello m8, go to a voice over channel, press the RED button on remote, select the other english option and press OK.
    SLOWLY, OUR FREEDOM IS BEING ERASED.
    SOON, WE WILL JUST BE A NUMBER.
    IF WE DON'T FOLLOW, WE WILL BE ERASED.

  4. #19
    Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default Help my eurovox is havin none of it

    I own a eurovox ex1000 sl. I am trying to download the firmware onto it but I can't seem to find the downloader...

  5. #20
    V.I.P. Member andy4's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    little wigan
    Posts
    1,125
    Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    8 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ilhaq View Post
    I own a eurovox ex1000 sl. I am trying to download the firmware onto it but I can't seem to find the downloader...
    now you've made your 1st post wait 15/20mins for server to update m8 then look here Digital Kaos - Downloads - UFL_EX1000SL_24-02-09_DarX
    WIGAN ATH the BLUE BRAZILIANS
    DWSTADIUM the theatre of SCREAMS


    <<<<--------if i've been helpful hit the Thanks button

  6. #21
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default firmware

    yes the firmware with autostore and dated july09

  7. #22
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    how do i download new firmware for ex 1000 sl new ot this forum thanks

  8. #23
    Admin Assistant
    gmb45's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    park bench, hedge bottom, police cell
    Posts
    7,500
    Thanks Thanks Given 
    915
    Thanks Thanks Received 
    2,842
    Thanked in
    895 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by kfitzy View Post
    how do i download new firmware for ex 1000 sl new ot this forum thanks
    first post here---> Introduce Yourself then wait 10-15 mins for server to update, welcome to dk
    support mountain resue

    support digital-kaos here


    forum rules

    no keygens or torrents to be posted no autodata discussions

    pish pt walkers



  9. #24
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    merry christmas everyone.....i'm afraid i'm a newbee ive been trying to sort out my ex1000sl box but i can only recieve the free to air channels! i have downloaded to firmware and followed the excellent guide from this site but yet still all the channels are scrambled! tried a factory reset and search which picks up all the channels but all say scrambled : ( what would happen if i put the normal firmware onto a cloned box? and could i rectify this? really not sure where to go with this? also there is no LED display on the front (confusing when it says look for (----) or some numbes) any help would be greatly appreciated

  10. #25
    V.I.P. Member
    badapple's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    REQUEST
    Posts
    2,041
    Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    28 Posts

    Default

    Hi m8, are you sure the firmware loaded proper?
    go into menu system and post the info there
    menu>config>system info>ok.

    Also make sure the emulation is enabled
    menu>lang settings>ok>1968>emulation>ok>enabled>green button to save and exit.
    SLOWLY, OUR FREEDOM IS BEING ERASED.
    SOON, WE WILL JUST BE A NUMBER.
    IF WE DON'T FOLLOW, WE WILL BE ERASED.

  11. #26
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    i will be trying to download soon

  12. #27
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by badapple View Post
    Hi m8, are you sure the firmware loaded proper?
    go into menu system and post the info there
    menu>config>system info>ok.

    Also make sure the emulation is enabled
    menu>lang settings>ok>1968>emulation>ok>enabled>green button to save and exit.
    hi badapple hope you're well ive just looked on the language settings as you say and the codes i've been putting for 5401 do not match the ones on here??? so i've re-entered them here and i'll give that a try.
    also the settings read as
    DVB-XC BoxS TDA
    1.0 ST4 feb 24 2009
    2.0tS
    v001
    Kuro

    thanks for any help

  13. #28
    V.I.P. Member
    badapple's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    REQUEST
    Posts
    2,041
    Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    28 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by joeyboy View Post
    hi badapple hope you're well ive just looked on the language settings as you say and the codes i've been putting for 5401 do not match the ones on here??? so i've re-entered them here and i'll give that a try.
    also the settings read as
    DVB-XC BoxS TDA
    1.0 ST4 feb 24 2009
    2.0tS
    v001
    Kuro

    thanks for any help
    Hi m8, the firmware on your box is up to date and will auto roll the cod*s.
    Did you enable the emulation?
    menu> lang settings> ok> press1968 > emulation> ok > enabled > green button to save and exit then leave on a pay channel to update.
    SLOWLY, OUR FREEDOM IS BEING ERASED.
    SOON, WE WILL JUST BE A NUMBER.
    IF WE DON'T FOLLOW, WE WILL BE ERASED.

  14. #29
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default how to access 1968 screen

    hi there
    i have similair config but dated aug 22 2008.how do i access ppv in lancashire as on language settings i have only options for language not numerals
    thanks for help
    Last edited by fernface; 17th December, 2009 at 05:20 PM.

  15. #30
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by badapple View Post
    Hi m8, the firmware on your box is up to date and will auto roll the cod*s.
    Did you enable the emulation?
    menu> lang settings> ok> press1968 > emulation> ok > enabled > green button to save and exit then leave on a pay channel to update.
    hi badapple again, yes ive tried to do what you said above but still no luck...what i don't understand is that when i first got the box i had all the channels and it was sweet but now.....nothing just 1-4. i don't know how they coped back in the day

 

 
Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •