Nowy na Forum ,ale nie w zyciu.

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • FCA1BOSSJaro
    Newbie
    • Mar 2025
    • 1

Nowy na Forum ,ale nie w zyciu.

Once again I welcome you all here.

I am an electromechanic , the first fleet is Fords , the second fleet is FCA,VAG fleet ,And then as the rest as you go. I have my workshop , my online dealer programs RIGHT AWAY , I also do remotely , servicing workshops and servisow , coding , programming , flash , converse. Sometimes I rent something for a while. I note that as far as possible and time will be able to answer anything, but the lack of really honest time, the answer will be delayed. not everyone has sweet in life.
    Thank you that I could join this group. it will take time for me to get acquainted with all of the forum. I am sure as I am here I will have some question or request, with a little help.
    I still do not know what to write here so that it would not be deleted.
    Greetings and best wishes to all.

Raz jesze witam waszystki tu zgromadzonych.

Jestem elektromechanikiem , pierwsza flota to sa Fordy , druga Flota to FCA,Flota VAG ,A dalej jak reszta jak leci. Mam swój warsztat, swoje programy online dealera PRAWIE WASZYSTKIE, robie takze zdalnie , obsluga warsztatow i servisow , kodowania, programowanie , flash , converse. Czasami cos wynajme na jakis czas. zaznaczam zw w miare mozliwosci i czasu bede mogl na co kolwiek odpowiedziec,lecz zbraku naprawde szczerze czau , odpowiedz bedzie opózniona. nie kazdy ma slodko w zyciu.
    Dziekuje ze moglem dolaczyc dotego grona. czasu zajmie mi napewno zapoznanie sie z calym z forum. Nie ukrywam jak juz tu jestem na pewno bede mial jakies pytanie lub prosbe ,z mala pomoca.
    Sam jesze nie wiem co tu mozna napisac zeby nie bylo do usuniecia.
    Pozdrawiam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego.
Working...